Om os: Vores drivkraft, passion og baggrund

Hjabelund Horses består af et lille men dedikeret hold. Vi har alle forskellige ansvarsområder, der er med til at sikre en gnidningsfri daglig drift og trivsel blandt vores heste.

Når det er sagt, er den største drivkraft Randi, der er hestetræner og daglig leder.

Randi står for at uddanne vores heste, og hendes faglige baggrund inden for feltet er med til at sikre gode forhold og et optimalt miljø for vores heste.

Hos os er det passionen, der driver værket

Vi kommer ikke uden om, at det er passionen for faget og heste, der får os ud af sengen om morgenen – og den passion vil du hurtigt mærke, når du besøger Hjabelund Horses.

Det vigtigste hos os vil altid være, at hestene har det godt og får den uddannelse, der matcher dem.

Uanset uddannelsesniveau og alder tager vi hensyn til hver enkelte hest – det fortjener de.

Vi arbejder med hesten som en helhed – både fysisk og psykisk

Når vi arbejder med og uddanner vores heste, gør vi det ud fra hesten som en helhed. Det betyder i bund og grund, at vi fokuserer på, at hesten fungerer optimalt både fysisk og psykisk.

De to hænger uløseligt sammen, og når de går op i en højere enhed, er resultatet en stærkere, mere tilfreds og glad hest. Den tilgang gælder uanset, om vi arbejder med en grøn fireårs eller en trænet konkurrencehest.

Vi har altid tid til en snak – kontakt os her

Har du spørgsmål til os, eller er der en af vores salgsheste, du gerne vil vide mere om? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre via vores kontaktformular her på siden eller ved at ringe direkte til os på 42 30 49 46 . Hvis vi ikke tager telefonen med det samme, vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.