Kontakt os her – vi står klar til at hjælpe

Er der en af vores salgsheste, du gerne vil vide mere om, eller har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige hest? Uanset om du har spørgsmål til en af vores nuværende salgsheste, eller du gerne vil have hjælp til at finde en særlig hest, står vi klar til at hjælpe.

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden – selvom vi har travlt, vender vi hurtigt tilbage til dig.

Du kan også ringe direkte til os på telefon 42 30 49 46 – så står Randi klar til at svare på dine spørgsmål. Tager vi ikke telefonen, sørger vi for at ringe tilbage til dig.


Vi hjælper dig med at finde den rigtige hest

Hos Hjabelund Horses ved vi, hvor stor en beslutning det er at investere i en hest – og der er rigtig mange ting at tage højde for. Selvom hesten på papiret måske matcher dine ønsker og krav, kan det fx være, at kemien ikke er der.

Derfor gør vi meget ud af at hjælpe dig, så godt vi kan. Vi bruger meget tid med vores heste, og derfor har vi indblik i både deres psyke og fysik. Det betyder, at vi bedre kan hjælpe dig med at finde den hest, der passer bedst til dig.

Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os – vi finder gerne tid til at svare på dine spørgsmål.

Hjabelund Horses

Hjabelundvej 49
9830 Tårs

CVR.: 42646547

42 30 49 46
kontakt@hjabelund-horses.dk

Book en fremvisning: Virtuelt eller fysisk

Vil du gerne besøge en af vores salgsheste eller se nærmere på vores træningscenter? Du er altid velkommen til at kontakte os for at booke en fremvisning.

Hvis du kommer langvejs fra, har du også mulighed for at booke en virtuel fremvisning over videochat. På den måde kan du se mere til hesten, før du hopper i bilen og besøger os i Tårs.