Salgsheste – her kan du se alle de heste, der er klar til salg

Her på siden kan du altid se, hvilke heste vi har inde lige nu. På den måde får du nemt overblikket – og du er mere end velkommen til løbende at holde øje med, om din drømmehest bliver klar til salg.

Har du spørgsmål til en af vores heste, eller leder du efter en hest, vi ikke har inde?


Heste til salg: Sådan foregår det hos Hjabelund Horses

Når vi får en ny hest ind, laver vi en vurdering af hestens niveau, psyke og fysik, før vi laver en individuel udviklingsplan – for som du allerede ved, er hver eneste hest unik. Derfor er behovet og indsatsen forskellig fra hest til hest.

Uddannelsen går i det tempo, hesten er tryg ved. For er der noget, der er vigtigt for os, er det, at vores heste har det godt og trives.


Er der en hest, der har vakt din interesse? Sådan foregår det typisk:

#1

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål. Så kan vi tage en snak om hesten, og du kan blive lidt klogere på, om I er det rigtige match. Vi tilbyder også virtuel fremvisning via videochat.

#2

Hvis du ud fra vores snak og/eller fremvisning vurderer, at hesten måske er den helt rigtige, arrangerer vi, at du kan besøge os – og har du brug for flere besøg, er du mere end velkommen (det er en stor beslutning, vi ved det!)

#3

Herefter lægger vi sammen en plan for køb af hesten (handelsundersøgelse, røntgen, købskontrakt og så videre) samt eventuelt transport.

Er drømmehesten der ikke? Vi står klar til at hjælpe

Er du på udkig efter noget specifikt, er der stor chance for, at vi kan hjælpe dig – vi har et stort netværk, og derfor kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig på rette vej.

Uanset om du leder efter noget specifikt, er interesseret i en af vores heste eller bare har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 30 49 46 eller skrive direkte til os her – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.